tisdag 22 maj 2012

Nya produkter i shopen!

Igår, ca 2 månader sent, anlände tre leveranser till StrandNära, tänka sig så länge vi har väntat och så kommer allt på samma dag. Dessutom fick vi sista leveransen idag, så nu har allt kommit inför säsongen!

NYHET 1
Vi är årterförsäljare till Spirit of Maya!
En serie jättefina kläder för henne, Spirit of Maya har valt att arbeta i material med egenskaper som värnar om vår miljö och som även ger dig som använder plagget en mjuk och lyxig känsla. Ett plagg från Spirit of Maya ska du bära i flera år och du kan använda våra plagg till både vardag och fest. Vi väljer material som ska ge plagget en god passform samtidigt som det är skönt att bära.För att framställa våra kläder med minst möjliga påverkan på miljön har Spirit of Maya ett flertal olika miljöpolicies med våra leverantörer och producenter.

NYHET 2
Vi är återförsäljare till Knowledge Cotton!
En serie supersnygga kläder för honom & henne, 100 % ekologisk bomull men en härlig grundfilosofi!

NYHET 3
Vi är återförsäljare till Urtekram!
Vi har utropat oss själva till ”Ekologiska original”. Vi var här först och går fortfarande främst när det gäller ekologi. Sedan 1972 har vi kämpat för ekologi och varit pionjärer i den ekologiska branschen. Titeln som ekologiska föregångsmän är fortfarande vår. Vi är stolta över att vi driver ekologin framåt genom att utveckla många urtekraminnovation/och gör det möjligt för de flesta att handla ekologiskt i den lokala butiken. Vi har fortfarande pionjärandan och originaliteten med oss varenda dag eftersom vi brinner för att utveckla ekologin.

Shopen har vi öppen samma tider som restaurangen, självklart går det jättebra att ringa så öppnar vi upp när vi har möjlighet. Inom kort kommer det även att ligga en webshop på vår webbsida där många av produkterna kommer att finnas.