tisdag 3 april 2012

Resetips London

Då har vi anlänt till London och en underbar vårdag! Solen skiner, på med solglasögon och vårskor och håll hårt i London-boken (vi har alltid en resebok med oss för att se kulturella ut hihi, men även för att vi älskar att se så mycket som möjligt och lära oss så mycket som möjligt om stället vi är på). Nu är vi redo att traska runt i staden.

Vi börjar vid Covent Garden med sköna marknader och uteserveringar, vidare mot Theatre District för lunch. Därefter blir det en mugg Latte från Starbucks i handen och vidare i rask takt mot Soho Square.

Eftersom det är lite mer vår här än hemma bestämde vi oss för en tur i St Regents Park. Magnolior och körsbärsträd blommar för fullt och fåglarna häckar i dammen. Det var en härlig första dag i London.

Här kommer lite bilder från det vackra London. Vi har fått flera önskningar om att visa lite mer av vilka vi är och att vara lite personliga både på bloggen och på webbsidan. Så vi ska göra ett litet försök med det här och bättra oss lite på den biten, hur nu det ska gå :)

Det är jag - Erica (på bilden nedan, som skriver bloggen och twittrar #ecobystrandnara) och min man Mikael som tillsammans med vår härliga sommarpersonal Amanda R, Emmi, Isabella & Amanda E, driver StrandNära sedan fem år tillbaka.

Vi vill att våra gäster ska trivas hos oss, känna sig bekväma, få inspiration och dessutom vilja komma tillbaka om och om igen. Om gästen är nöjd och glad, då är vi det också, fast glada är vi förstås alltid ändå, eftersom ett leende alltid smittar av sig och eftersom vi älskar det vi gör!