lördag 7 april 2012

Glad Påsk!

Äntligen är det april och vi har krypit ur idet & öppnat för året!

De första gästerna har redan checkat ut och StrandNära har fyllts upp av nya gäster på vårt B&B. Det är sååååå roligt, men väldigt stressigt och nervöst innan dagen D kommer. Allt ska vara perfekt! Som tur var kom en av våra fina grannar förbi och gav mig de behövande orden " Don´t OverDo It", och det har han ju helt rätt i! Om jag inte har målat en träfärgad list vit på tre år, behöver jag ju faktiskt inte stressa med att göra det just dagen innan öppning, så rätt eller hur - för det är ju ingen annan än jag som märker att den borde vara vit istället! Tänk om fler människor kunde få lite mer av det tänket, då skulle nog hela samhället må lite bättre! 

I helgen har vi vårt traditionella (efter fem år får man väl kalla det för tradition hoppas jag) PåskCafé på StrandNära! Det är så mysigt med påsk, lite gula fjädrar, kycklingar och så fullt av härliga, glada gäster. I år serverar vi våra populära påsksmörgåsar, med en nyhet: Lax & Philadelfia, vilken blev dagens storsäljare! Och den var riktigt god vill jag lova, för jag var tvungen att provsmaka :) Alla smörgåsar serveras på vårt hembakade bröd på skållat rågmjöl, helt ekologiskt sånär som på vattnet. I år har vi dessutom bakat alla kakor själva vilket har varit väldigt positivt bemött, något som vi är så tacksamma och glada för! Det finns väl inget bättre än att gästerna äter av det man har bakat, och det bästa av allt, man kan ta många kakor!

Vi har öppet i morgon, Påskdagen också, mellan 11-16 för den som känner sig lite fikasugen eller bara vill koppla av, Varmt Välkommen!