lördag 14 juli 2012

Viktoriadagen på Öland

Idag fyller HKH Kronprinsessan Viktoria år. Det firas varje år på Öland med Viktoriadagen. 2012 är det trettiofjärde gången som firandet äger rum på Borgholms idrottsplats. Årets konferencier är Mark Levengood och artister som Urik Munter, Loreen, Danny, Agnes och Rigmor Gustafsson underhåller!

Här i Sandbergen är årets mysigaste festival i full gång - Öland Roots. 3500 personer har tagit sig till vår lilla by som annars består av cirka 250 personer & en charmig, mysig känsla infinner sig över hela området. För den som vill njuta av musiken på lagom avstånd är det ett utmärkt tillfälle att ta sig till vår restaurang, vi har öppet som vanligt Dagligen 16-22.

Vi ska försöka ta lite fina bilder från festivalen så att ni som inte besöker får en liten blick av hur en festival på södra Öland, mitt ute på landsbygden ser ut, med traktor & vagn som transportmedel kombinerat med graffitti och bajamajor. Ja det finns en charm i allt....

Här hemma på StrandNära står rosorna i full blom och vi befinner oss mitt i högsäsong, det är ljummet i vattnet och sommargästerna har fyllt upp stränderna, det är precis så som det ska vara på Öland, mitt i sommaren, nu väntar vi bara på fröken Sol som ska visa sig från den bättre och väldigt ljusa sidan.