torsdag 8 mars 2012

Årets Unga Företagare!

Idag är vi jätteglada :) eller det har vi varit ända sedan vi fick den väldigt stora överraskningen!

Ett fint besök av Ölands Näringslivskontors Anders Nyholm & Gun Karlesand med lite fika, resulterade i en överraskning vi aldrig kunna drömma om. Vi är utsedda till "Årets Unga Företagare" på Öland 2011.

Det är klart att vi vet om att prisutdelningar äger rum varje år på den stora Näringslivsträffen dit alla öländska företag är bjudna. Men vi har väl aldrig någonsin kommit på tanken att det kunde vara vi som skulle få pris, det är ju sånt som händer andra företag.....Men icke! Det var faktiskt vi i år och det är vi såååååå himla glada för!

Så igår var det dags, på Ekerum Golf Resor ägde detta evenemang rum och vi fick gå upp på scenen och ta emot blommor, diplom, applåder & ett väldigt fint resestipendium som vi ska använda till inspirationsresor. Vi lovar att göra resereportage!

Motiveringen lyder:

"Med ett genomgående ekologiskt och närodlat tänk, har de lyckats skapa ett äkta öländskt smultronställe. Genom regelbunden omvärldsanalys, erbjuder Erica och Mikael sina gäster precis det de önskar, nästan innan de vet att de önskar just det. Med sitt arbetssätt medverkar paret dessutom till att uppfylla visionen i den öländska näringslivsstrategin - Tillväxt genom Öländsk samverkan i världsklass".

Än en gång - TJOHOOOO vad vi är GLADA & tusen, tusen åter tusen TACK till Öland & alla våra gäster - för utan er vore vi ingenting! Det är en stora ära och heder att ta emot detta fina pris!